Jasně pomůžu mě to baví, ale tohle je lepší řešit přes icq
non-steam Where all problems comes from... ________________________________ to l4d za ty prachy stojí "Hádat se na internetu je jako závod mentálně postižených....i když třeba vyhraješ,furt jsi prostě debil...."
normalne mu nech to amd ne? je levnejsi, jak procesory tak hlavne cipovy sady na zakladkach 4jadro (phenoma2; athlona x4) a pripadne AMD780/785 chipset...samozrejme ten ktery podporuje DDR2 (H55 podporuje DDR2? ) pak bude mit za rozumnou cenu solidni zaklad
Nechám mu ho, dneska to uděláme včera sem nebyl na kompu večír. Jako s AMD jsem měl já zatim jenom trápení ale už sem je nekoupil tak 9 let, takže se snad zlepšili .. S intelem (předraženym) jsem spokojen prozatim.
non-steam Where all problems comes from... ________________________________ to l4d za ty prachy stojí "Hádat se na internetu je jako závod mentálně postižených....i když třeba vyhraješ,furt jsi prostě debil...."
Vydrž, buď dneska kolem 7-8 na steamu, nebo mi rovnou pošli icq numero do pm
ja mam intela ale znamim a i domu jsem kupoval na PC poslednich 5 PC samy AMD a vsechny slapou jako hodinky takze si myslim ze se zlepsili intel ma sice trosku lepsi PC a o par fps a par jinych jednotek navrch ale myslim ze amd za tu cenu se mu dostatecne yvrovna, pripadne se to dotaktuje