stáhnute L4D2

Místo pro diskuzi o chybách a problémech Left 4 Dead

Re: stáhnute L4D2

Příspěvekod Deadman v 26 led 2010, 23:10

Na DLC kašli, to jsou kraviny, který nepotřebuješ.
non-steam
Where all problems comes from...
Deadman

Příspěvekod gabor.lakatos v 27 led 2010, 10:07

Deadman píše:Na DLC kašli, to jsou kraviny, který nepotřebuješ.

presne tak. jesi budou chtit prachy tak to nekoupim a je to...
BRUNO cz
"Všeliké spěchání a kvaltování toliko pro hovado dobré jest" J.A.Komenský
http://www.youtube.com/watch?v=5z6UqeIN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rr2wFOhu ... re=related
gabor.lakatos

Příspěvekod Kolousek001 v 27 led 2010, 15:47

Co mám dělat, pro mě je 5 kampaní málo , ještě k tomu když to hraje tak málo lidí a pořádně se hrajou tak 3 kampaně, už mě to přestává bavit...
Kolousek001

Příspěvekod Gordon Frechman v 27 led 2010, 17:50

jj suhlasim, placené DLC je taká p******* ale čo s tim narobím, peniaze mám ale nemam kreditku :roll: mal som štastie že rodičia boli dobrí a predplatili mi L4D2, uff dufam že mi dovolia kupiť DLCčka
Gordon Frechman

Příspěvekod t3rmikxs v 28 led 2010, 13:29

Kolousek001 píše:Co mám dělat, pro mě je 5 kampaní málo , ještě k tomu když to hraje tak málo lidí a pořádně se hrajou tak 3 kampaně, už mě to přestává bavit...

Stahuj si uživatelské. ;) Některé jsou opravdu vysoce kvalitní, třeba Dead before Dawn pro jedničku je fakt kvalitní ;) Od stejného tvůrce by mělo vyjít Shaky Hallows. Vypadá suprově a údajně přinese nějakou změnu herního módu???
Obrázek
t3rmikxs

Příspěvekod Shodar87 v 29 led 2010, 09:20

Kolousek001 píše:Co mám dělat, pro mě je 5 kampaní málo , ještě k tomu když to hraje tak málo lidí a pořádně se hrajou tak 3 kampaně, už mě to přestává bavit...

Muzes se prehrabat tou hromadou custom mapek jak bylo receno, nektere jsou nehorazne braky, nektere jsou lepsi nez kampane od valve. Tech map diky zpetne kompatibilite je docela dost, takze nudna chvilka te necela ;)

Co se tyce placeneho DLC, uprimne. Kolik firem dela DLC gratis ? Fakt malo (na to taky musi byt frajeri DLC gratis). Placene DLC bude hutnejsi nez jeho neplacena verze (pripadne se pocka na konverzi jako custom mapu). Osobne si krece nedelam, jak bude placene = nekoupim. Jak bude free = ,,koupim". Nemam nic proti placenemu DLC, ale pak me zajima jaka podpora bude pro neplacenou cast (lepsi nez ted tezko) :?
Obrázek
"Excuses are the refuge of the weak"
Thanks Theory for the sig.
Shodar87

Příspěvekod Deadman v 30 led 2010, 14:51

Kluci třeba si uvědomit, že čas, kdy se dělaly hry z lásky už dávno pominul. Žijeme ve zřízení, který uznává jen jediný měřítko: náklady/zisk. Přestaňme si dělat iluze, že pro nás někdo dělá něco s láskou.. Dělá to pro zisk. Placený DLC je tvrdá realita, protože na konzolích to funguje. Tak proč si nepřilepšit od PC hráčů? Dělal by to každej z nás, dělaj to Valve, protože můžou. Prachy, prachy prachy.
non-steam
Where all problems comes from...
Deadman

Příspěvekod Kerk v 06 úno 2010, 10:44

MagorG píše:nestahuj, kup :roll:

taky ho mam stazeny :P (ze steamu mi krabici neposlali ;) )
Kerk

Předchozí

Zpět na Bugy a jiné problémy s hrou