Zm*di zpět a tentokrát češi !

Obecná diskuze ohledně sequelu Left4Dead

Re: Zm*di zpět a tentokrát češi !

Příspěvekod t3rmikxs v 30 led 2010, 10:50

Naštěstí mi nic takového nechodí. Ale hoši, kdyby jste chtěli něco fakt zadáčo napište mi vaše štým jméno a heslo a já váma to akty vuju! fakt! :D
Obrázek
t3rmikxs

Příspěvekod Kolousek001 v 30 led 2010, 12:08

Takže kdo to teda dělá? Nick prosím...
Kolousek001

Příspěvekod kudr123 v 31 led 2010, 13:53

takoj zmrd mi to už 2 krat poslal LOLman jse jemnoval čurák jeden ale naštestí jsem na ten jeho odkaz sral takze jsi mohl vyfakovat :D
kudr123

Příspěvekod gabor.lakatos v 31 led 2010, 22:09

garfieldcz uz ma acc prej zpatky... tak prej ucty nekrade. :) mel podobny heslo k uctu i mailu.. lol
BRUNO cz
"Všeliké spěchání a kvaltování toliko pro hovado dobré jest" J.A.Komenský
http://www.youtube.com/watch?v=5z6UqeIN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rr2wFOhu ... re=related
gabor.lakatos

Příspěvekod Blondyr_CZ v 04 úno 2010, 20:11

Ahoj... Jakou roli v tom hraje kubajz a Oldas_CZ? S kamarádama je známe a dvěma kamarádům už učet někdo ukradl..
Blondyr_CZ

Příspěvekod BRUNO cz v 05 úno 2010, 18:04

mno nejspis nekdo byl blbej - kliknul na nejakej odkaz poslanej pres steam messenger a ukradli mu ucet + diky jeho friendlistu ukradli dalsi atd... takze vetsina tech lidi za to nemuze.

POKUD VAM NEJAKEJ FRIEND POSILA ODKAZ NA HRY ZADARA - je to nejspis past... :) hlavne nevyplnovat heslo a jmeno... :)
BRUNO cz

Příspěvekod Sashmen13cz v 07 úno 2010, 18:25

Asi tak myslet ze puvodce vseho je ten account ze ktereho vam o prislo je opravdu velka posetilost ;)
War, war never changes. (Fallout 3)
At chcete nebo ne. Jsem tady! °-°

Obrázek
Sashmen13cz

Příspěvekod MegaDragon v 08 úno 2010, 11:20

BRUNO cz píše:mno nejspis nekdo byl blbej - kliknul na nejakej odkaz poslanej pres steam messenger a ukradli mu ucet + diky jeho friendlistu ukradli dalsi atd... takze vetsina tech lidi za to nemuze.

POKUD VAM NEJAKEJ FRIEND POSILA ODKAZ NA HRY ZADARA - je to nejspis past... :) hlavne nevyplnovat heslo a jmeno... :)

No určitě je to past,nic není zadara,vždy se pro něco musí něco udělat...Vživotě by mě nenapadlo někam zadávat své údaje jen proto abych si zahrál nějakou hru zadara.Prostě blbost... Stejnak bych ty hackery vypráskal-si myslí,že jsou bohové bo co? :(,A jinak ostatním přeji,aby si své účty před hackery uchránili,a ti co ho maj ukradnutý,ať ho maj co nejdříve zpět.(Samozřejmě toď přeju i sám sobě,) ;)
Příchodem м₤ѠдÐядĜø₦д přichází konec světa !
MegaDragon

Příspěvekod POIZonner v 09 úno 2010, 21:18

Mě dycky udivuje že se najde nějakej blbec, kterej je schopnej napsat svý steamový přihlašovací údaje na nějakej uplně neznámej web. Lidi kuwa, nebuďte blbý. Jedinej program kam můžete napsat svý přihlašovací údaje na Steam účet je Steam! Ne Internet explorer ani jinej prohlížeč.
POIZonner

Příspěvekod Shodar87 v 10 úno 2010, 10:17

POIZonner píše:Mě dycky udivuje že se najde nějakej blbec, kterej je schopnej napsat svý steamový přihlašovací údaje na nějakej uplně neznámej web. Lidi kuwa, nebuďte blbý. Jedinej program kam můžete napsat svý přihlašovací údaje na Steam účet je Steam! Ne Internet explorer ani jinej prohlížeč.

Problem je v tom, ze ted nepotrebujes nekde napsat sve udaje, pres nektere odkazy se danemu zlodejickovi zkopci co potrebuje aniz by potreboval tve udaje. Bacha na odkazy a hlavne na vsechny nabidky free her. Dokonce podle nazvu tohoto topicu vidime, ze mame tu aj zlodejske cechy. Hold neduvera a podeziravost musi byt :roll:
Obrázek
"Excuses are the refuge of the weak"
Thanks Theory for the sig.
Shodar87

Předchozí

Zpět na Obecná diskuse o Left 4 Dead 2