left 4 dead 2 nejde spustit

Obecná diskuze ohledně sequelu Left4Dead

left 4 dead 2 nejde spustit

Příspěvekod azgartot » 09 lis 2011, 17:39

Zdar mám originální hru ještě včera jsem si vesele hrál a ted ani tuk.Steam naběhne přihlásím se ale když se začne spouštět hra tak najednou nic :cry:
azgartot

Re: left 4 dead 2 nejde spustit

Příspěvekod Robin_CZ » 10 lis 2011, 19:22

A tuhle "klasiku" jsi zkoušel? :)
Klikni ve Steamu pravým na hru > Vlastnosti [Properties]> Místní soubory [Local Files] > Ověřit integritu mezipaměti hty [Verify game files]
Robin_CZ

Příspěvekod Nishaknapp » 29 črc 2022, 23:10

Why not settling on games that is fun and at the same time your earning. Well it'll make suspense because of the game as well but dude just try it and it gave me hope while pandemic is real rn. Games of Skill and Games of Chance: What is the Difference?
Nishaknapp

Příspěvekod kenelorp » 02 úno 2023, 08:48

azgartot píše:Zdar mám originální hru ještě včera jsem si vesele hrál a ted ani tuk.Steam naběhne přihlásím se ale když se začne spouštět hra tak najednou nic :cry:

Restart the game and your computer: Sometimes a simple restart can fix issues like this. Try quitting the game and restarting both the game and your computer.

Ověřte integritu herních souborů: Ve službě Steam přejděte na Vlastnosti hry, poté na Místní soubory a klikněte na Ověřit integritu herních souborů. Tyto soubory mi můžete poslat na whatsappgb. Tím zajistíte, že všechny herní soubory budou ve správném stavu.

Aktualizace ovladačů: Ujistěte se, že jsou ovladače grafické karty aktuální. Zastaralé ovladače mohou způsobit problémy s hrami.

Zakázat překrytí: Některé programy jako Discord, MSI Afterburner nebo FRAPS mohou způsobovat problémy s hrami. Zkuste zakázat všechna překryvná data a zjistěte, zda problém přetrvává.

Přeinstalujte hru: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, můžete zkusit hru odinstalovat a znovu nainstalovat ze Steamu.
kenelorp

Příspěvekod menus » 04 dub 2023, 18:39

kenelorp píše:
azgartot píše:Zdar mám originální hru ještě včera jsem si vesele hrál a ted ani tuk.Steam naběhne přihlásím se ale když se začne spouštět hra tak najednou nic :cry:

Restart the game and your computer: Sometimes a simple restart can fix issues like this. Try quitting the game and restarting both the game and your computer.

Ověřte integritu herních souborů: Ve službě Steam přejděte na Vlastnosti hry, poté na Místní soubory a klikněte na Ověřit integritu herních souborů. Tyto soubory mi můžete poslat na Whatsapp GB. Tím zajistíte, že všechny herní soubory budou ve správném stavu.

Aktualizace ovladačů: Ujistěte se, že jsou ovladače grafické karty aktuální. Zastaralé ovladače mohou způsobit problémy s hrami.

Zakázat překrytí: Některé programy jako Discord, MSI Afterburner nebo FRAPS mohou způsobovat problémy s hrami. Zkuste zakázat všechna překryvná data a zjistěte, zda problém přetrvává.

Přeinstalujte hru: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, můžete zkusit hru odinstalovat a znovu nainstalovat ze Steamu.

This is because restarting your computer can clear up any processes or applications that may be running in the background and causing conflicts with the game.
menus

Zpět na Obecná diskuse o Left 4 Dead 2