azgartot píše:Zdar mám originální hru ještě včera jsem si vesele hrál a ted ani tuk.Steam naběhne přihlásím se ale když se začne spouštět hra tak najednou nic
kenelorp píše:azgartot píše:Zdar mám originální hru ještě včera jsem si vesele hrál a ted ani tuk.Steam naběhne přihlásím se ale když se začne spouštět hra tak najednou nic
Restart the game and your computer: Sometimes a simple restart can fix issues like this. Try quitting the game and restarting both the game and your computer.
Ověřte integritu herních souborů: Ve službě Steam přejděte na Vlastnosti hry, poté na Místní soubory a klikněte na Ověřit integritu herních souborů. Tyto soubory mi můžete poslat na Whatsapp GB. Tím zajistíte, že všechny herní soubory budou ve správném stavu.
Aktualizace ovladačů: Ujistěte se, že jsou ovladače grafické karty aktuální. Zastaralé ovladače mohou způsobit problémy s hrami.
Zakázat překrytí: Některé programy jako Discord, MSI Afterburner nebo FRAPS mohou způsobovat problémy s hrami. Zkuste zakázat všechna překryvná data a zjistěte, zda problém přetrvává.
Přeinstalujte hru: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, můžete zkusit hru odinstalovat a znovu nainstalovat ze Steamu.
Zpět na Obecná diskuse o Left 4 Dead 2
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 6 návštevníků