Sekání

Obecná diskuze ohledně sequelu Left4Dead

Re: Sekání

Příspěvekod Luca Zeta v 13 bře 2010, 17:44

Souhlas, nechme XPčkaře žít v iluzích, ti chytřejší se nad nimi jen pousmějí. Výhody Win7 nevidíte jen proto, protože je vidět nechcete. Ale používejte si dál svoje zastaralé 32bitové nestabilní balasty, jak je libo. Kdo chce kam, pomožme mu tam.
Obrázek

Obrázek
Luca Zeta

Příspěvekod pixel v 13 bře 2010, 17:48

Nechces tu rozepsat vyhody a nevyhody Win 7 a ,jestli se podobaji spise Vistam nebo XPckum ?
pixel

Příspěvekod Inside v 13 bře 2010, 17:49

Díky všem za odpovědi, i když se z toho stala hadka o OS xD .... Luca Zeta : Stále jsou ještě nejpoužívanější XP. Dobře už jsou trošku zastaralé, ale mám zatím co mám. ........ Jinak stačilo by to napsat normalně :)
Inside

Příspěvekod pixel v 13 bře 2010, 17:51

No ,ale v podstate to Luca zrejme myslel dobre ,chtel nam vsem otevrit oci ;)
pixel

Příspěvekod Lam3r v 13 bře 2010, 17:58

ide o to ako a načo ten systém využívate. tiež som bol dlhé roky na XP, ale prešiel som na 7 kvôli 64bitovému jadru (PS CS4). XPčká sú už zastaralé a ak si chcete hry vychutnať naplno tak bež šance. to že vám Visty/7 robia problémy je len vaša chyba, zahltiť si systém kopou nepotrebných aplikácii a potom plakať že vám to nejde je dosť úbohé. ja sa skôr prikláňam k open-source, ale ak windows tak jedine Vista/7. kľudne ma ukameňujte za to že nemám rád vaše milované XP, ale kto si dnes kúpi cpu s jedným jadrom? nikto, a to isté je aj s XP, kto to dnes kúpi ? chyba je v 99% prípadoch medzi stoličkou a klávesnicou nie systémom
Lam3r

Příspěvekod Deadman v 13 bře 2010, 18:00

Hallelujah! Všichni jej následujme na Visty s indexováním paměti a startem za minutu a půl! Praise the Holy Luca! Pojďme fanaticky zpívat písně o Billovi a Vistě, který nabídlo UAC a všechny ty vychytávky, který si uživatel, jenž se nechce zbláznit okamžitě vypne! Otevřme oči a podívejme se na pokročilou správu paměti, která je tak pokročilá, že chudinky samy ramky nevěděj, co maj vlastně dělat! Dík žes nám otevřel oči, ó mocný. Tak a teď do školy úkoly, ať nedostaneš pětku ;)

OMG DON' T FEED THE TROLL! Poprosim o zamknutí topicu!!! Je tohle offtopic? Vidíte, že by tohle byl OFF-TOPIC?

Vytvořil jsem pro vás speciální topic, kde si můžete vylít srdíčka, aniž byste museli postovat do Obecné diskuze o Left 4 Dead 2 - Sekání.

viewtopic.php?f=6&t=837

Jako ještěže tu nejsou modi, protože ty by z toho měli totální berzerk na moderovanejch fórech :D
Naposledy upravil Deadman dne 13 bře 2010, 18:07, celkově upraveno 1
non-steam
Where all problems comes from...
Deadman

Příspěvekod Lam3r v 13 bře 2010, 18:06

Deadman píše:Hallelujah! Všichni jej následujme na Visty s indexováním paměti a startem za minutu a půl! Praise the Holy Luca! Pojďme fanaticky zpívat písně o Billovi a Vistě, který nabídlo UAC a všechny ty vychytávky, který si uživatel, jenž se nechce zbláznit okamžitě vypne! Otevřme oči a podívejme se na pokročilou správu paměti, která je tak pokročilá, že chudinky samy ramky nevěděj, co maj vlastně dělat! Dík žes nám otevřel oči, ó mocný. Tak a teď do školy úkoly, ať nedostaneš pětku ;)

OMG DON' T FEED THE TROLL! Poprosim o zamknutí topicu!!! Je tohle offtopic? Vidíte, že by tohle byl OFF-TOPIC?

pc máte len na hry? viem je trápne sa na to pýtať na tomto fore, ale ak začnete používať náročnejšie aplikácie tak pochopíte že dnes je 32bit systém nanič. 2D grafika - photoshop sa oveľa zrýchlil, 3D to isté a o strihaní videa ani nehovorím, veď renderovací čas sa skráti o 40-50% (moje vlastné skúsenosti, žiadne testy, benchmarky) . nemá význam vysvetľovať výhody ak to nechcete pochopiť
Lam3r

Příspěvekod Luca Zeta v 13 bře 2010, 18:07

Deadman: Zjevně se vůbec neorientuješ a o dané problematice nevíš vůbec nic. Nemám už sílu se dál rozepisovat, dneska jsem se už rozepsal dost. Myslel jsem, že jsi rozumný. Nejsi.
Obrázek

Obrázek
Luca Zeta

Příspěvekod Deadman v 13 bře 2010, 18:08

Ahoj udělal jsem ti topic. Nemám rád plácání o kravinách a v daný problematice se orientuju celkem dost. Mám všechny systémy vyzkoušený, naprosto v merku, vím o všech featurách nevýhodách a výhodách, jen mě sere, když cpeš ten svůj názor všude a fakt mi přijdeš jako hodně velkej fanatik. A já fanatiky nemám rád.
non-steam
Where all problems comes from...
Deadman

Příspěvekod Yogi_Bear v 18 bře 2010, 03:14

Inside píše:Chtěl bych se zeptat jestli se tady občas někomu neseká L4D2. Mě bohužel jo a nevím proč. Mám originální verzi a system požadavky mám ještě o něco lepší než doporučené. To sekání není nějak vůbec častý, ale docela to naštve.

Sestava

CPU : Intel core2 duo E8400 3 GHz
RAM : 2 GB
grafika : Nvidia 8800 GTS

Který operační systém je lepší...tak vyladěnější budou XPčka, po těch letech by bylo blbé, aby tomu tak nebylo. Visty jsou po vzhledu ok, funkce ok, ale pak už je to trošku horší. Trošku mi připadá, že se síly voložily do Windows 7, kde se snaží Microsoft krach u Visty zachránit a tak se na Visty notně vybodli, ale je to jen subjektivní pocit(XPčka byly ve své době ok, ale taky stály pěkně za hov*o v některých ohledech).

Projeď registry, oprav chyby na disku, defragmentuj. Jsou na to různé prográmky. Něco možná budeš muset udělat přes konzoly. Informace se dají sehnat na stránkách Microsoftu...k Vistě jsou, tak k XP snad také.
Yogi_Bear

PředchozíDalší

Zpět na Obecná diskuse o Left 4 Dead 2